неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      Главчев от пътя Мъдрец – Гълъбово: Стартира вече всичко, има и документи

      Предприемаме действия, които са повече от коментар, така че вече предполагам и те са убедени, и вие сте убедени. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев  третокласния път Мъдрец – Гълъбово, където имаше протести.

      Неслучайно сме тук, исках лично да се убедя какъв е проблема и да видя, че стартира вече всичко, което и на документи има възможност, добави той.

      Разрешението за строеж, необходимо да започне основният ремонт на третокласния път Мъдрец – Гълъбово вече е издадено, съобщиха премиерът Димитър Главчев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова, които днес отидоха на място, за да разговарят с представители на местната власт и с протестиращи заради лошото състояние на пътната отсечка. Участъкът е построен преди повече от 45 години и не е основно ремонтиран. След като близо 2 години се бави издаването на необходимите документи, служебното правителство успя да ускори процедурата и разрешението е факт, така че да могат да започнат реалните ремонтни дейности.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ