събота, 21.09.24
20.8 C
София
25 C
Пловдив
24.8 C
Варна
Search Suggestions

      Изтрит е клипът на Башар Рахал, търсещ кандидати за слава

      В момента на страницата на „Годината, в която стана известен“ го няма и другият клип за набирането на „смислени хора“, както Рахал сам се изрази в ефира на Нова. Заличен е и в YouTube. Но навсякъде липсва обяснение за премахнатите клипове.

      Башар Рахал смяташе, че ситуацията след скандала със сексисткия клип за набиране на сценаристи, водещи и режисьори за студентската телевизия „Алма Матер“ е „перфектна“. Според него лоша реклама не съществува и затова този клип само би популяризирал телевизията. Само че явно вече е променил мисленето си, защото видеото със „сметанката“ и кафето е свалено от страницата „Годината, в която стана известен“ във Фейсбук.

      Няма го и постът на Рахал в личния му профил в социалната мрежа, в който обяснява, че го обвиняват в сексизъм, а всъщност ставало дума за сарказъм. Видеото, което породи толкова много критика, вече не може да се види и на официалната страница на телевизия „Алма Матер“ във Фейсбук.

      Все още няма коментар по случая от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. А е наложително да обяснят каква е концепцията за студентската телевизия, която са одобрили – и студентска ли ще бъде тя в крайна сметка, след като самите студенти се разграничават от нея в контекста на сексистко видео, в което се търсят не журналисти, а кандидати за слава.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ