петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ДПС-Доган алармира за „натиск и репресия“

      Loading the player...

      ДПС без Пеевски или Алианс за права или свободи, както ще се яви формацията на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври, алармира за натиск и репресия за въздействие върху предизборна кампания. Използването на държавните институции за всяване на страх и сплашване са безпардонни. Това заяви независимият народен представител Тимур Халилов на брифинг в Парламента.

      Той се оплака отново и от акции срещу актива на ДПС в страната. Увеличават се сигналите за безпрецедентното използване на държавните институции за страх и психоза, посочи Халилов.

      Халилов заяви, че няколкократно от ДПС без Пеевски се обърнали към служебния премиер и го сигнализирали, че областният управител на Хасково ясно и неприкрито работи за коалицията ДПС-Ново начало. В момента областният управител се използва за всяване на страх и психоза в обществото.

      Множество подобни актове остават извън вниманието на обществото, коментира Тимур Халилов.

      Той призова членовете и симпатизантите на ДПС да не се поддават на страха и да не се позволява да се прилагат стари тоталитарни похвати в навечерието на предизборната кампания.

      Джевдет Чакъров призова държавата да влезе във функциите си, да изпълняват всички си задължения, така че да се спазват нормите на правовата държава. „Това е предизборна бухалка за създаване на психоза и натиск преди предсрочните парламентарни избори“, изтъкна Чакъров.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ