сряда, 25.09.24
18.6 C
София
20 C
Пловдив
16.5 C
Варна
Search Suggestions

      Наско Сираков: Ще се наложи сигурно да благодаря на много институции

      Мажоритарния собственик отново коментар темата около строежа на нов стадион за Левски

      На официалния сайт на Левски бе публикувано част от интервюто, което Наско Сираков даде за новия подкаст на клуба. В изявлението си мажоритарния собственик споменава за отношенията на ръководството на сините с държавните институции и отново поднесе благодарност на Бойко Борисов. Изказването на Сираков гласи:

      „Майка ми и баща ми, лека им пръст, са ме научили да казвам думичката „Благодаря“. Тази дума в България е малко позабравена и хората много рядко я употребяват. Тя е изключително ценна дума. Клубът благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме област София да прехвърли стадиона на общината. Плюс това Бойко Борисов не ми е свършил на мен някаква услуга лична, за да му благодаря. Той свърши изключително важно нещо в историята на Левски за 48 часа в три институции. Така че, още един път използвам случая да му благодаря“.

      Освен това босът на Левски добави: „Така както отлично работим с кмета на София, с общинския съвет, с общината, с Министерството на спорта – с всички институции. Ще се наложи сигурно да благодаря на много институции. Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен не е окей. Ние сигурно ще се наложи да работим с всички политически партии. Четири години съм бягал като дявол от тамян по какъвто и начин Левски да бъде политизиран. Да не забравяме, че Левски е най-голямата политическа партия в България като брой на привърженици. Всички трябва да работят добре с нас и те го правят“, казва още босът на „сините“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ