София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Антон Кутев: Членувам в партия, която почти съм напуснал

"Делян Пеевски не е писал един закон в живота си, за да прави промени в Конституцията"

19 дниПолитика 14 Васил Василев

"Делян Пеевски не може да променя Конституцията. Той не е написал един закон през живота си. Беше подкрепян за шеф на ДАНС от партия, която почти съм напуснал". Това заяви пред БТВ бившият говорител на служебния кабинет на Румен Радев Антон Кутев. Припомняме, че Кутев е член на БСП и беше депутат от листите на социалистите.

"Поправките на Конституцията са абсолютно грешни. Аз искам ноирмална Конституция, която да работи. Никой не е пречил на служебните кабинети да подписват договори. БСП трябва да прати договора "Боташ" в прокуратурата, но не може да се вадят негативите за нещо, което не е доказано. Не съм чел договора, защото е много сложен и има 10 души в България, които разбират от него. Трябва да внимаваме за кого гласуваме на изборите и да не излъчим същите. Борисов говори едно на 9-и февруари, че няма да подкрепи промени в конституцията срещу Радев, но го направи", констатира Кутев. 

снимка: БГНЕС