София 8 °C София 8°C - облачно Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - лека мъгла Пловдив 11 °C Пловдив 11°C - мараня Варна 9 °C Варна 9°C - облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - облачно

Атанас Атанасов: Няма да преговаряме с онези, които стоят в сараите и в Банкя

"ГЕРБ и ДПС са майстори на купуването на гласове", заяви съпредседателят ДБ

18 сПолитика 487 Николай Парашкевов

Тези оставки не биха решили въпроса. Проблемите са много по-тежки. МВР има тежки структурни и организационни проблеми. Мигрантската вълна е резултат от комплексни проблеми, това заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред NOVA.

По думите му преградното съоръжение на гръцката граница е изключително трудно за преминаване в сравнение с оградата на българската.

"Основният проблем за мигрантския натиск е в резултат на онези корупционни схеми, през които беше изградено това пробито съоръжение", категоричен беше той.

Според него командировани служители на МВР не могат да се справят с охраната на българо-турската траница.

Няма да преговаряме с онези, които стоят в сараите и в Банкя, заяви съпредседателят на "Демократична България" по отношение на реализирането на мандатите за правителство.

Промени в Конституцията, свързани с отстраняването на главния прокурор Иван Гешев,

"ГЕРБ и ДПС са майстори на купуването на гласове, на тези схеми, през които това нещо действа и на практика ще си купят местните избори", категоричен бе Атанас Атанасов.