София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Братът на изчезналия на "Сурва" младеж: Бил е разстроен

Младият мъж е висок 180 см., облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон


Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност от събота сутринта. За последно е видян на кукерския фестивал "Сурва".

По данни на семейството му, Емил Боев е без телефон, а колата му е оставена отключена.  Младият мъж е висок 180 см., облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Доброволци вече са се организирали в социалните мрежи за издирването му.

Според неговия брат Мартин Боев въпреки големите усилия все още няма следа след първоначалните данни, че е тръгнал с колата си нанякъде след като е бил разстроен, защото са му се събрали много неща. 

"Тръгнал е нанякъде вероятно да си прочисти главата. След този момент нямаме нови данни, имаме няколко сигнала, но са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е никак обичайно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разбит прозорец, това се е случило още когато е бил в компания от 4 души, която впоследствие се разделя на двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, изчакало го е да се върне, но не се е върнал", разказа Мартин Боев в ефира на Нова телевизия.