София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

25-годишен мъж от Монтана е с опасност за живота

Мъжът е нападнат с нож от таксиметров шофьор

5 годиниКрими 49 Боряна Райчева

25-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил нападнат с нож от шофьор на такси, съобщиха от ОДМВР-Монтана. Около 16.27 ч. на 5 ноември в село Громшин 25-годишният мъж от град Враца, клиент в таксиметров автомобил  с врачанска регистрация, с нож напада и нанася няколко прободни и прорезни рани в областта на шията и ръцете на водача на автомобила и и съпругата му , пътник в автомобила, и двамата от Враца.

При опит за самоотбрана таксиметровият шофьор също с нож нанася удари в областта на гърба и гърдите на нападателя. В резултат на нанесените травми 25-годишният нападател е настанен в МБАЛ Монтана с данни за тежка телесна повреда, с опасност за живота. Таксиметровият шофьор и съпругата му са с данни за причинени леки и средни телесни повреди, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на РУ Монтана и Участък Бойчиновци. По случая е образувано досъдебно производство.