София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Атанас Атанасов: Аз подписвам листите и нося отговорност за това, която ще си понеса

"Аз съм готов да се извиня на всеки, който се е засегнал от някое мое действие", подчерта той
17 сПолитика 475 Николай Парашкевов

"Винаги на финала на реденето на листите има някой, който е недоволен", това заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред NOVA.

"Опитвам се с екипа и коалицията така да подредим листите, че да имаме възможно най-добър резултат", подчерта той.

"Аз подписвам листите и нося отговорност за това, която ще си понеса", категоричен бе Атанасов.

"След изборите ще свикаме нашия национален форум, както е по устав и там всеки ще отговаря. Водачът на листата на ДБ в 24-ти район е Владислав Панев, надолу в листата сме си поделили хората. Втори в листата ще бъде представителят на ДСБ - Иво Божков", уточни съпредседателят на партията.

"В една медия на руските петоколоници се появават разни писания, с които сме наясно. ДБ е солиден политически субект, който ще бъде представен сериозно в следващия парламент, така че без нас да не може да се създаде мнозинство, включително и правителство", каза Атанасов.

"Аз съм готов да се извиня на всеки, който се е засегнал от някое мое действие. Не съм направил нищо, за да обидя един или друг. Всичко, което правя е, за да се представи демократичната общност подобаващо във властта", категоричен бе Атанасов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!