София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Без открити съдебни заседания в Асеновград

Забраната важи до 9-ти април
9 сОбщество 175 Златина Петкова

Районният съд в Асеновград преустановява разглеждането на дела в открити съдебни заседания за периода от 29 март до 9 април 2021 г, съобщават от пресцентъра на съда.

 „С цел предотвратяване на разпространението на заразата и опазване на живота и здравето на участниците в производствата и делата, както и на съдиите и съдебните служителите, Районен съд-Асеновград счита за необходимо да се предприемат превантивни действия за ограничаване на присъствието и струпването на лица в сградата на съда“, казват още от съда.

Ръководството на Районен съд–Асеновград призовава гражданите, адвокатите и страните по дела да се възползват от възможността за дистанционно подаване и получаване на книжа и документи, както и за извършване на справки по вече образуваните дела.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!