София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Бивш пиар на БСП: Нинова принуди Радев да обяви кандидатурата си за втори мандат (ВИДЕО)

Валентин Кардамски с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
пропускане
16 чЕвроком 909

В представите на Корнелия Нинова вътрешната опозиция излиза извън пределите на БСП. Всеки, който я пита за действията или бездействия в качеството и на председател на БСП бива острекиран изгонен, изхвърлен, премахнат, премазан, демонизиран. Това коментира бившият прессекретар на БСП Валентин Кардамски в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Той коментира и фактът, че Нинова ще съди политолога Татяна Буруджиева за думите срещу нея. "Да съдиш от качеството си на гражданин човек, който практикува професията си, която е да коментира политически действия, е шизофренно. От медиите разбираме, че Нинова напоследък не е могла да спи, получила е вътрешно разстройство. Това е несериозно, защото утре политически опозиционери ще се изправят и ще й искат свидетелство за съдимост".

"Единственото нещо, което се излъчва от страна на БСП са вътрешните скандали. Въпросната кръстена от нея "вътрешна опозиция" излиза извън рамките на БСП. Овъртолването на проблема с Румен Радев е стратегическа грешка. Той има 50% одобрение от българския народ и когато имаш срещу себе си парламентарни избори и искаш да си спечелиш, когато си разчистил "вътрешната си опозиция", когато си разчистил Националния си съвет, тогава нямаш критици, които да ти задават въпрос защо не подкрепяш президента, който е ясна опозиция. Той беше принуден да стане такъв, след като Нинова не го направи. Улицата и Румен Петков са опозицията на това правителство. Да се чули Борисов да критикува Нинова? Забележете, че те принуди Радев да си обяви номинацията за втори мандат. На въпроса защо не го подкрепят тя отговаряше, че той още не е казал дали ще участва, когато го каже може да говорим по въпроса", допълни Кардамски.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!