София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

БОЕЦ: "Осемте джуджета" се дава под наем (СНИМКИ)

"Ясно ли е защо Гешев беше назначен и е толкова важен за тях?"
2 мVox Populi 773

След разкритията на АКФ и двете акции на БОЕЦ пред "Осемте джуджета" през юли 2020г. окончателно затворихме този властови център на мафията! Ресторант “Осемте Джуджета се дава под наем”, съобщиха от ГД “БОЕЦ”.

“Веднага след акциите на БОЕЦ в началото на протестите  пред офиса на "Делта гард" и Петьо Еврото, ресторанта бе затворен. Три месеца наглите се ослушваха с надеждата, че ще забравим и ще продължат своята престъпна дейност. Не им се получи. Гражданите и бойците показахме на мутрите и господарите им , че сме по-силни от тях. Въпреки заплахите, не ние, а те отстъпиха. 

Днес разбираме от Фрогнюз, че дъщерята на бившият вътрешен министър, Младен Маринов (бивш шофьор на Мето Илиенски) е била "купила" джипа на рекетирани в бизнесмен Илия Златанов. И го е продала веднага след като гръмна скандала. От тази афера разбрахме и че МВР са охранявали бърлогата на Петьо Еврото в "Осемте джуджета". Сигурно с джипа са си платили за охраната. 

Сега ясно ли е защо мутрите и мафията на Буда и бандата му са готови на всичко, за да задържат контрола върху прокуратурата и властта? Ясно ли е защо Гешев беше назначен и е толкова важен за тях? За да могат да крадат и грабят безнаказано!”, допълват от БОЕЦ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!