София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Д-р Куцаров: Има проблем с разходването на средства за здравеопазването, а не с количеството

Куцаров беше категоричен, че липсата на медицински сестри може да срине здравната ни система
13 сЕвроком 249

Има проблем с разходването на средства за здравеопазването, а не с количеството, каза в предаването "Делници" кардиохирургът д-р Севдалин Куцаров от ПП "Републиканци за България". Той допълни още, че работещите в здравеопазването трябва да се срамуват от храната, която предлагат в здравните заведения.

Куцаров беше категоричен, че липсата на медицински сестри може да срине здравната ни система. 

"В последните години здравната реформа прави и почти нищо не се прави. Става дума за едно наливане на пари, а резултатът е, че в крайна сметка не получаваме това, от което имаме нужда." 

Тази система е много консервативна и трябва да се намери посоката, в която да се върви, Решенията са много важни, затова трябва да има консенсус, категоричен е д-р Куцаров. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!