София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Доц. Мангъров: До участие в изборите ме доведе това, че съм крайно несъгласен с мерките

Инфекционистът е имал предложения и от други партии
пропускане
4 чПолитика 2327 Ивана Иванова

Едно от нещата, които ме доведе до участие в изборите е, че съм крайно несъгласен с мерките и считам, че това поведение е пагубно за страната. Това каза доц. Атанас Мангъров, който е номиниран за депутат от АБВ, пред журналисти след регистрацията на партията в ЦИК.

"Това, което хората от Щаба правят винаги съм казвал, че са медицински и специално епидемиологични нелепости. Едно от нещата, които ме доведе тук е, че съм крайно несъгласен с тях и считам, че това поведение е пагубно за страната и нанася всевъзможни икономически, политически, психически и всякакви други травми", заяви още доц. Атанас Мангъров.

"Имах предложения и от други партии за изборите, но най-голямата политическа сила са нормалните хора в страната", допълни той.

Според него, ако нормалните хора в страната стъпят на краката си, осъзнаят се и преодолеят страховете си - ще подкрепят АБВ и това ще бъде един път към бъдещето.

На въпрос дали е имал предложения от други политически сили, доц. Мангъров отговори: "Да".
Попитан кои са те, той коментира, че няма значение.

Доц. Атанас Мангъров заяви, че в АБВ има много необичаен подход. "Във всички други политически сили начело стои вожда и след него вървят всички останали. Тук не е така. Аз съм с тази партия, защото имаме едни и същи виждания по най-важния проблем, който ни касае всички и това е за отношението към тази COVID-пандемия", коментира още доц. Мангъров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!