София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Доц. Мангъров: Ръководството на АБВ са мангъровисти (ВИДЕО)

Той каза, че с АБВ имат общи виждания по проблема коронавирус
пропускане
52 мПолитика 376 Мирослав Митков

Това е мнение на бившия президент Първанов като частно лице. Моите контакти с партия АБВ и с ръководството показват, че те са на съвсем различно мнение, че АБВ са мангъровисти. Те споделят моите виждания по въпросите за това, което се случва в страната. Това каза специално за телевизия Евроком доц. Атанас Манъров по повод интервюто на президента Първанов за "24 часа", в което той казва, че не одобрява номинацията на инфекциониста за народен представител.

Той каза, че с АБВ имат общи виждания по проблема коронавирус. Инфекционистът също така призова гражданите да гласуват за него и АБВ.

"Искам да помоля всички мои симпатизанти да гласуват за мен и за партия АБВ, защото това е начинът, по който за момента могат да се променят нещата. Сигурен съм, че ако това стане, няма да се борим за минимум, а за максимум", каза доц. Мангъров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!