София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Емил Миланов: Русия ни изгради икономиката, но сега вече е унищожена

Партия "Възраждане на отечеството" внесе документи за участие в частичните местни избори
пропускане
7 чЕвроком 1568

Партия "Възраждане на отечеството" внесе необходимите подписи за регистрация за участие в следващите частични местни избори, които ще се проведат в две общини и 10 кметства.

Подкрепата ни е много силна. Успяхме да съберем двойно повече от необходимите подписи за регистрация в частичните избори. Това заяви пред Евроком ген. Емил Миланов от партия "Възраждане на отечеството".

Според него е важно да се продължат добрите дипломатически отношения с Руската федерация.

"Европа е по-силна с Русия и Русия е по-силна с Европа. Българският народ не заслужава да бъде роб на нито една страна в Европа или света. Ние се стремим да възродим отечеството и да го съхраним, а това може да стане единствено чрез възстановяване на добрите икономически и културни връзки с братския руски народ, защото те ни изградиха икономиката, но за съжаление сега вече тя е унищожена", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!