София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Филип Киркоров пристигна в България за премиера на новото си шоу

Певецът сменя 10 костюма, а 10 ТИР-а превозват техниката

Филип Киркоров пристигна в България за премиера на новото си шоу

Певецът сменя 10 костюма, а 10 ТИР-а превозват техниката

12 месецаРазвлечение 50 Боряна Райчева


Кралят на руската поп музика Филип Киркоров пристигна в България за турнето си. Артистът ще представи най-новото си шоу "Я+R" #Цвет Настроения, премиерно в пет български града.

Независимо дали хората знаят руски език или не, няма значение, защото аз пея за любов. Това каза при кацането си на българска земя руската звезда Филип Киркоров, която след няколко часа ще изнесе грандиозен концерт в Зала 1 на НДК.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион "А New Day". В новата програма певецът е съпроводен от образите на "Муза" и "Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров.

Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен асансьор, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, "счупили" рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий", "Ибица" и др.

Филип Киркоров определи всяко свое идване в България като събитие. Той каза още, че най-очакваните и желани концерти са били точно тук, защото от България започва неговата музикална кариера. Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, в Русе - на 17 юни, съобщиха за БТА организаторите на концертната програма.