София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

ГАМИЗОВ РАЗКРИ: Предложих на Булгаргаз по-евтин газ от руския - те мълчаха (ВИДЕО)

Коментар на енергийния експерт в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
1 мПолитика 815 Ивана Иванова

Разбирам, че изпитват страх да изгонят руските дипломати, защото изпитват страх за доходите си. На  българските депутати доходите им са главно от корупция. Корупцията в България идва от Русия. Няма решение на нито един от фундаменталните проблеми. Това правителство не поиска да спре руските далавери. Това каза енергийният експерт Стефан Гамизов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Русия провежда хибридни операции в България. Това с дипломатите е много добро извинение, за да не направим нищо повече. Руският дипломат може да е оперативен ръководител на разузнавателна клетка, да е вършил злодеяния, но подписите са български", каза Гамизов.

"Цялата ни държава е оплетена от руски икономически зависимости. Никой не беше махнат от енергетиката през това време. Строят различни централи. На всичкото отгоре ни поднесоха това нещо сега, а то трябваше да бъде свършено още в началото на войната. Руските пари хранят българската политика. Дори и износът на оръжия, който върви към Украйна пак е благодарение на Русия. Всичко в тази държава е заради проклетията на Путин. Миналата седмица бях Булгаргаз с официално потвърждение да им бъде доставен над 1 млрд. кубически метра газ, който не е руски, а американски шистов газ, който е по-евтин от руския. Това беше пълно мълчание по телефона, в момента, в който разбраха, че това може да се случи ", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!