София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ген. Атанасов: Борислав Игнатов беше перфектен

„Влиянието ни в София е осезаемо и ние го увеличихме“, коментира той
пропускане
7 месецаИзбори 2019 202

Нашият кандидат за кмет на София - арх. Борислав Игнатов - беше перфектен. "Демократична България" има добро представяне в София - 8 районни кмета и 12 общински съветници в Столичния общински съвет (СОС) са един много добър резултат. Това коментира съпредседателят на "Демократична България" генерал Атанас Атанасов тази сутрин.

Влиянието ни в София е осезаемо и ние го увеличихме на база изборите за Европейски парламент, обясни той. По думите му Мая Манолова е била изключително удобна на ГЕРБ.

"Те работиха за това да се състои този балотаж", заяви ген. Атанасов. Според него протестният вот в София е бил разпръснат и това е довело до спечелването на този мандат от Йорданка Фандъкова и от ГЕРБ на практика.

"Една част от хората са гласували емоционално - по-възрастните с антикомунистически убеждения не са гласували за БСП, но по-младите хора, които са смятали, че трябва да бъде отместен корупционният модел от София, са подкрепили алтернатива" в лицето на Манолова, допълни ген. Атанасов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!