София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

Коментар на Елена Гунчева
1 мVox Populi 1440

По време на управление на ГМР, родените деца намаляват с около 2000 на година, тоест за повече от десетилетие негово управление, не са се родили 26 000 деца. Колко пък от родените са българчета, на всички ни е ясно при ясната фаворизация на матриЯла за гласуване спрямо българите.
Това е един от най-големите проблеми за българите /не за държавата, за българите!/. Намаляването ни. Затварянето ни в себе си и на практика кръговата ни отбрана срещу външни и вътрешни врагове и национални предатели. Лишиха хората от собствен поминък, убиха селското стопанство, наложиха некачествени, вредни и отровни храни и напитки, произвеждани от еврогейските им и отвъдокеански съюзници. Младите български семейства с деца са притискани отвсякъде, а помощ от държавата няма.
Младите българи се евакуират като от местопрестъпление, а техните деца се раждат в чужбина и забравят, че са българи. Родените тук често дори не научават български език. А Главната Мутра без свян и срам се вее като кафяв вестник из територията и се хвали, как просперираме.
Някои просперират. Завчера четох новина за 13-годишно, родило второ дете от приятел на баща си. Маалата празнува, социалните готвят помощи за младите, прокуратурата с благо око се прави на неразбрала как деца раждат деца. След като е от фаворитите, значи не е престъпление.
По-голяма опасност за националната ни сигурност от демографската катастрофа ЗА БЪЛГАРИТЕ няма. ДАНС обаче толкова са заети със следене на неудобните на властта, че нямат ресурса или директно им е забранено да се занимават с този проблем. Нещо като слонът в средата на стаята, който всички упорито отказват да забележат.
Затова българите трябва да вземем управлението на държавата в свои ръце. Родолюбие, почтеност и любов към България. Това са условията за успешно управление. Съчетани, разбира се, със здрав разум и необходимото образование и опит да знаеш какво правиш. Че сега социалната политика е в ръцете на една жена, която сама е осиновила дете. И която се бори за приза "Мъж на годината" в правителството. Някак си ми се иска българи, които милеят за българското и родното, да ни управляват. Да не се кланят на чужди богове и народи. И да падат на колене само пред героите, дали живота си за България!
Време е! Да живеят българите, защото ако нас, българите ни няма, няма я и България! България е история, дух, смелост, родова памет, ген, традиции и култура, България е семейство, което държи на честта, традициите и морала, България е Балканджи Йово, който не е дал сестра си на чужда вяра, България е Левски, предаден от своите и обесен заради борбата му за свободата на България, България е Кочо Честименски, застрелял най-близките си, за да не попаднат в ръцете на душманите, България е Райна Княгиня, ушила и развяла знамето на българската свобода, България е и Бенковски, дал живота си за Родината, България са всички знайни и незнайни българи, дали кръвта и живота си за Родината си. НИЕ ИМАМЕ ДЪЛГ КЪМ ТЯХ И КЪМ БЪЛГАРИЯ!
Елена Гунчева

Книгите на Елена Гунчева "Оглушителното мълчание на българите" и "България обича героите си мъртви" могат да бъдат поръчани на тел. 02/4018997.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!