София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Георги Даскалов: Наградата "Сирак Скитник" е признание за труда на всички в сайта на БНР (ВИДЕО)

"Радиото е готово не само да стои в ефирните си граници, а да излезе от тях", категоричен бе журналистът
27 сОбщество 144 Боян Марков

"Наградата "Сирак Скитник" е признание за няколко години труд, които в последните няколко години сайтът много динамично се развива". Това заяви в ефира на "Делници" главният редактор на интернет портала на БНР Георги Даскалов.

"Признание за тенденциите, които следват модерните медии. Не е достатъчно само ефирно присъствие, трябва да има и присъствие в интернет", допълни още той.

"Конкуренцията за наградата е голяма. За първи път тази структура на радиото получава тази награда, така че за мен това е признание за труда на всички хора, които работят в сайта и се грижат всеки ден за ефирното съдържание и много други материали", подчерта журналистът.

"Много голяма част от това, което излиза на сайта като публикации, е минало през ефира на националното радио. Сайтът представлява един синтез на труда на всички, които работят за ефира и за всичките програми на радиото", обясни главният редактор на интернет портала на БНР.

"Наградата е комплексна, но е много важна като знак за това, че радиото е готово не само да стои в ефирните си граници, а да излезе от тях и да прави неща, които да го държат като информационен лидер в българското информационно пространство", завърши Георги Даскалов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!