София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Георги Георгиев: Имаме информация, че Терзиев е водил разговори с Нинова

ГЕРБ няма да отиде на среща с ПП-ДБ-Спаси София

13 сПолитика 473 Антония Лазарова

ГЕРБ няма да отиде на среща с ПП-ДБ-Спаси София, защото имаме информация, че Васил Терзиев се е срещал с Корнелия Нинова. Това обяви в ефира на БТВ бившият председател на СОС Георги Георгиев.

"Снощи Свиленски потвърди, че депутатите от БСП ще отидат на преговори, тъй като общинските съветници от БСП няма да отидат. Т. е. вървят пазарлъци отвъд поканите и ние няма да участваме в такива постановки“, добави Георгиев.

"Срещал ли се е Борис Бонев с Корнелия Нинова. Водени ли са разговори между Терзиев и Нинова? Днес ПП-ДБ трябва да отговорят как ще управляват. Нямат мнозинство. Трябва да се работи с ясни принципни приоритети.“, попита и обясни той.

Георгиев посочи, че кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председател на СОС – Борисов Бонев, е претърпял провал и отново ще претърпи, освен ако вече не са си стиснали ръцете с БСП и „Възраждане“.

СНИМКА: БГНЕС