София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Георги Кадиев: На втори план остава въпросът за субсидията и местата в листата на БСП

Голямата цел е да създадем усещане за събиране в лявото пространство, обясни той
45 сПолитика 189

„Голямата цел не е нито името на коалицията. Хубаво е да се направи, но това означаваше да се събират наново подписи. Маловажно е. На втори план остава въпросът за субсидията и местата в листата. Голямата цел е да създадем усещане за събиране в лявото пространство.  Това заяви Георги Кадиев, лидер на "Нормална държава", част от коалицията и "БСП за България” и водач в Стара Загора, пред Nova news.

По думите му всички партии са изморени, нужен е нов адреналин. „За мен коалицията е този адреналин, който да вдигне самочувствието, че отиваме за добър резултат на изборите”, подчерта той. 

Кадиев коментира, че резултатът на лявото пространство на предходните избори категорично не е бил добър.

„Левите хора искат от нас да се държим нормално, за да им разказваме  една лява приказка за България, а не да се караме. Напоследък произвеждаме само негативни новини -  нищо положително. Това обединение е може би първата положителна новина от месеци насам”, коментира още Кадиев. По думите му е направена малка крачка, но всъщност тя е много важна за левицата.  

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!