София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Гешев се похвали за успешна акция срещу трафик на хероин, участват и американските власти

Спецпрокуратурата и ГДБОП работиха с американската служба ДЕА
3 мЕвроком 302

Неутрализирана е международна организирана престъпна група за трафик на хероин с участието на служители на ДЕА. Това съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

ДЕА е американска служба за борба с наркотиците. ДЕА търси ефективни решения за елиминиране на дрогата и доставките на наркотични вещества не само в Съединените щати, но и по света. Малко по-късно повече информация ще дадат от Спецпрокуратурата и ГДБОП.

В брифинга ще участват и.ф. ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова и директорът на ГДБОП Любомир Янев.

"Нов успех на Специализирана прокуратура и ГДБОП в борбата с наркоразпространението. Един огромен проблем за обществото ни и особено за младите хора. Партньорската работа очаквано дава отлични резултати", написа главният прокурор Иван Гешев в Туитър.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!