София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора?

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук
11 сVox Populi 4143

Народ, който винаги побеждава на избори не може да бъде победен.
Толкова ли е трудно да отворите очите и ушите си, за да чуете с тях, че партийните ви улични кучета, говорят едни и същи неща преди и след всеки пореден избор. Кой е по-глупавия - който дава или който яде баницата? Вие все печелите нещо и то винаги е "битката за България", а година след година държавата ни се разрушава. Убедени сте, че ей сега, когато дойде поредния спасител на нацията, когото сте разпознали като такъв, той ще оправи нещата. Това е болест! И лудост. Национална лудост.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Минаха 30 години и все още няма един виновен за нещо политик. Ако продължите да се държите като идиоти, няма и да има виновни. Колко партии се смениха в сбирщината им? Колко празни думи, обещания и клетви чухте? Има ли в ЕС поне една друга държава, в която се крадат милиарди и да няма политици в затвора? Нищо ли не разбирате!
----------------------------------------------------------------------------------------------
ИСТИНСКИЯТ ОБЩЕСТВЕН РАЗГОВОР е за съд, конфискация и затвор за гадовете без право на обжалване. Вече няма значение и какъв съд ще съди, защото зад гърба на лъснатите ни и лоясали политици стоят европейски и всякакви други крадци на пари. Ние се намираме в мъртва хватка, защото целта на всяка престъпна власт е да подмени основната тема - съд, конфискация и затвор. Веднага. Незабавна и справедлива присъда. Всички други неща са празни приказки и прикриване на истинските виновници. А те не са само българи, има и много европейски лидери и бюрократи. Системата е много сложна мрежа!
Не позволявайте подмяна на дневния ред - съд, конфискация, затвор. Другото, след това.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!