София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Каракачанов: На служебния кабинет пожелавам приятно ровене в Министерството на отбраната

Според него правителството се опитва да компрометира предишни министри
58 сПолитика 1267

На служебния кабинет пожелавам приятно ровене в Министерството на отбраната. Това каза на пресконференция председателят на ВМРО и бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Вчера служебното правителство реши да атакува и патриотите. Министър Георги Панайотов не беше добре подготвен и частично подведен. Не е точен като казва, че той е възложил проверка. Всъщност проверката съм възложил аз – за периода 2018 и 2019 г. Възложил съм я на одита в Министерство на отбраната. Всичко, което казвам, се проверява лесно по документи. На 5 май 2021 г. съм написал резолюцията на този доклад и съм го изпратил за допълнителни компетенции“, коментира Каракачанов.

„Излиза, че МО последните години не е имало никакъв контрол. Искането за одит е възложено от мен и резолюцията, когато е бил готов одитът, е поставен от мен. Защо е подведен – служебното правителство се опитва да провежда една политика, с която да вади истини или полуистини, с които да компрометира бивши министри от предишното управление. По отношение на МО им пожелавам приятно ровене“, заяви Красимир Каракачанов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!