София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Христо Иванов: Властта в България трябва да бъде поставена в карантина от ГЕРБ и ДПС

Според него контролираният вот се разпределя и от ВМРО
2 мЕвроком 549

„За нас фокусът е върху работата, а не върху пиарските акции и масовките пред медиите. Искаме да свършим работата“. Това подчерта пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“.

Той добави, че вече се вижда мобилизиране на клиентелските мрежи за купуване на гласове, а контролираният вот от 300 000 - 400 000 вече се разпределя не между ГЕРБ и ДПС, а и към ВМРО.

„Ако искаме много хора да участват в изборите, трябва отсега публично да се лее кампания, в която да се уточнява при какви условия ще се гласува. Отсега хората трябва да бъдат информирани, че денят на изборите ще е сигурен и спокоен, няма да има опасност за здравето им. Управляващите умишлено не осведомяват гражданите, за да има страх. Борисов, Пеевски и Доган управляват през страх“.

„Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години са на власт - ГЕРБ, и тези, които несменяемо са в консумацията на власт от поне 20 години - ДПС, да бъдат отстранени. Властта в България трябва да бъде поставена в карантина от ГЕРБ и ДПС и патериците, които ги обслужват“, категоричен бе той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!