Костадин Костадинов: ЕС е затвор, от който България не може да излезе

"Не е вярно, че без ЕС няма въздух, няма живот"

2 месецаПолитика 114

Не е вярно, че без ЕС няма въздух, няма живот. И това го доказаха изборите във Великобритания - това показа волята на един народ, който иска да бъде свободен. ЕС е затвор за страните. Това заяви в студиото на предаването "Делници" лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов. По думите му Великобритания е първата, но няма да е последната страна, която ще напусне ЕС.

В Общността тече тенденция към разпад. Ние не сме избягали от единия режим, за да отидем в нов, същия като предишния. В момента се провежда антидетска, анитсемейна и антихуманна политика. В основата на човешката цивилизация е семейството, срещу което действат политиките на ЕС, коментира Костадинов. 

Той твърди, че България е единствената страна на ЕС, която няма право да направи референдум за излизане от Общността. Противозаконно е. Не можем, защото законът ни го забранява, убеден е още той. 

Костадинов добави, че на този етап само "Възраждане" не може да се справи. Вярваме в себе си, но не можем да решим проблемите самостоятелно. Трябва ни подкрепа, допълни председателят на Възраждане.

 

ОЩЕ ОТ Политика

Борисов се срещна с министъра на външните работи на Саудитска Арабия

Двамата обсъдиха задълбочаване на установения политически диалог

1 чПолитика

Турция: САЩ да доставят F-35 или да върнат парите

„Анкара няма намерение да изостави руските системи S-400“

3 чПолитика

Борисов: Започваме да копаем за водопровода към Перник

Премиерът коментира и незаконно подаване на ток от електрически централи

4 чПолитика

БСП подкрепи днешния протест

Отново има сблъсъци между протестиращи и полиция

7 чПолитика