София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

"Промяната ще дойде от Варна"

Това заяви кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов

"Промяната ще дойде от Варна"

Това заяви кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов

8 месецаПолитика 5 Боряна Райчева


От Варна ще дойде промяната в България. Това заяви в предаването „Делници“ кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов. Той припомни изказването на Цветан Цветанов, че ключови градове ще бъдат загубени от ГЕРБ.

„В момента ГЕРБ контролира около 50% от общините в България. ГЕРБ започва да се срива, излизането на Цветанов от партията е свидетелство за това. Стратегията за предстоящите избори е да се фалшифицират изборните резултати. Без Цветанов ГЕРБ ще има сериозни проблеми на изборите.“ изтъкна Костадинов.

Според кандидата за кмет във Варна не са останали свободни и независими медии. Той подчерта,че ще разчита на разговор с хората.

„Държа да съм близко до хората, да мога да стисна ръката на обикновения човек. По принцип кметовете развиват една недосегаемост, те изобщо нямат досег с хората.“ обясни Костадинов.

Председателят на ПП Възраждане каза, че във Варна са откраднати са 120 млн. лева . Той заяви, че най-лесно се краде от строежи.

„Мафиите по целия свят крадат от две неща – боклука и строежите. Това са двете дейности, които най-лесно могат да бъдат ограбвани“, допълни още Костадинов.

Според кандидата да градоначалник данък „смет“ във Варна е най-високият в страната. Той обеща да се бори за намаляването му.