София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Костадинов: На председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то веднага!

Коментар във фейсбук
21 сVox Populi 736

За това изказване на Карадайъ, направено пред Ердоган при посещението му при него, на председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то веднага! Държавата ни окончателно заприлича на разграден двор - след американците и турците се намесиха брутално във вътрешните ни работи, при това за пореден път, при това в навечерието на изборите. Освен това с изявлението си Карадайъ ясно и категорично заяви, че ДПС е турска етническа партия, а етническите партии са ясно и категорично забранени от българската конституция.
Ето защо ние от Възраждане питаме - ще се самосезира ли прокуратурата за това изказване и ще започне ли процедура по заличаване на ДПС, както миналата година стори с Възраждане, или ще се наложи да я сезирам лично аз?
Костадин Костадинов, Фейсбук
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!