София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Костадинов: Не съм религиозен гуру или водач на секта

"Ако някой около мен реши да се ваксинира - свободен е да го направи"
36 сОбщество 546 Мирослав Митков

Ваксинацията трябва да е доброволен процес и тя не трябва да води нито до права, нито до задължения. Ако някой около мен реши да се ваксинира - свободен е да го направи. Това е личен избор. Това заяви в ефира на Нова телевизия председателят на Възраждане Костадин Костадинов.

Не съм водач на секта, не съм религиозен гуру. Казвам това, което съм чел. Всеки може да вземе информиран избор за себе си, всеки разумен човек може да го направи. Не трябва  да има насаждане на омраза на хората, които са решили да сложат ваксина и такива, които не са. Имам ваксинирани приятели, добави той.

По думите му ако не е била "откровената кражба на лични данни той и до днес е нямало да знае, че в партията му има ваксинирани хора. За мен това няма значение", категоричен е още Костадинов.

Според него, ако се наложи да е под карантина заради контакт с болен от коронавирус, то той ще я спазва.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!