София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Любомир Каримански: Необходимостта от възраждане е повече от жадувана

"Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ", призова той
18 сПолитика 249 Николай Парашкевов

"Точно в тази зала трябва да покажем сговор и трудолюбие, характерни за нардония представител", това заяви Любомир Каримански от ИТН в парламента.

"Необходимостта от възраждане е повече от жадувана, но трябва да се насърчават просветлението и знанието", добави той.

"Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ, за да предложим на обществото осезаема промяна, независимо от политическата окраска", заяви Каримански.

"Едва ли има нещо по-трудно от това да променящ старите порядки, а в същото време да направиш реформа. Интересното е, че противниците на реформите са облагодетелствани от тези порядки", категоричен беше той.

"Трябва да браним новаторството в нашите уредби, защото когато на противниците на тези реформи се даде възможност да нападнат - те го правят жестоко", каза представителят на ИТН.

"Необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да действаме. Трябва да спрем да слагаме гордостта си пред напредъка. Новите поколения имат нужда от мотивация, за да се развиват в страната ни", категоричен беше той.

"ИТН ще направи всичко възможно да се състави правителство, а парламента да работи през целия си мандат, за да може хората в България да бъдат спокойни", заяви Каримански.

 

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!