София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

МАММА МЕРКЕЛ: Главен готвач прави пици с лика на германския канцлер (ВИДЕО)

С очертанията Мохамед прорязва разтопената моцарела
4 месецаЛюбопитно 111

Готвач на пица е усвоил уменията си да прави пици с лица на известни личности, включително политици като германския канцлер Ангела Меркел и баварския министър-президент Маркус Содер.

Главният готвач Али Мохамед показа техниката си с помощта на хартия за печене, за да проследи образа на Меркел. С очертанията Мохамед прорязва разтопената моцарела, за да създаде завършен образ по подобие на канцлера.

Биндар Хаджия, собственикът на пицария El Salvatore, обясни: "Така че първо направихме други снимки на знаменитости за забавление на пици ирешихме, че ще ги поставим на нашия уебсайт, а също и във Facebook. И тогава много хора написаха, че е готино, и попитахме дали го правим за доставка и тогава казахме да, защо не. "

Педантичният метод е отнел на Мохамед две години.

 


„В началото си мислех, че ще правя известни хора и известни личности, като Меркел, и я мислех за достоен човек и реших да я нарисувам“, каза Мохамед.

Според собственика баварският политик Содер е изпратил съобщение до пицарията, за да им каже, че намира идеята за „готина“.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!