София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: Ако случилото се в САЩ беше станало в Москва, за нашите умни и красиви щеше да е справедлив гняв

Коментар във Фейсбук
17 сПолитика 566 Мирослав Митков

"Следвайте логиката. От реакциите по американските тегоби на нашите умни и красиви неокосени ливади разбирам, че ако една цветна революция се случва пред Капитолия, това е заплаха за американската конституция и демокрацията в света. Леле как звучи само!

Ако същата тази цветна революция се случи в Москва, това е справедливия гняв на угнетените, излъганите и унизени хора, на които са нарушени почти всички човешки права заедно и поотделно. От диктатор", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Готино е така, нали?

Ако пък същата тази цветна революция се стартира в произволна арабска държава, например в Сирия, и името на демократичния революционен инструмент е "Ислямска държава", следващата касапница на милиони невинни човешки същества ще е оправдана от прогресивното демократично човечество, защото тя гарантира световния мир и е насочена срещу заплахата за мира в света, бившия военен лекар Башар Асад.

Нали така? Той е проблема и вместо да премахнат заплахата, изрязват няколко милиона други човешки глави - да се знае кой кара влака.

Добре дошли в демократичния свят на лумпените, които освен, че са духовни примитиви, но и считат себе си за умни и красиви.

Докато някога някъде паднат и техните красиви глави."