София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Марков: Така се случи момчета - нямаме шанс! Тук вече няма и смисъл, освен една - да оцелеем

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук
8 мVox Populi 37693

Ще бъда груб, защото простака не разбира от добра дума.
Военната ни прокуратура е по-голямо дъно от гражданската, защото тя е пряка нейна производна. Там е пълно с калинки, вуйчовото и чичовото - куц отбор от нефелни същества облечени във военни униформи. Затова, какво ще реследват тези кривокраките и какви изводи ще правят за инцидента със загиналия пилот - това ще бъдат пълни глупости.
Дотогава ще гледаме и слушаме по всички полтически /разбирайте всички национални/ телевизии оядените до спукване бивши и настоящи министри на отбрната, които още на първия месец в това министерство се качиха на възможно най-скъпите джипове "Мерцедес", тяхна собственост, регистрирани на разни фирми, свързани по специални договори с министерството. Ограбиха буквално военните имоти, построиха си хотели из цялата държава, купиха си имоти в няколко държави по света, унизиха българската хилядолетна държава. Изплюха се в лица на всеки данъкоплатец! Ще слушаме и най-случайния човек Ненчев, който от земеделски партиен полазник се прероди в говорител на отбраната и пръв разбирач в републиката. Без да е прочел и една книга по темата, нито да е учил за това. Разбирате ли докъде сме стигнали - дъно, под което има само тиня.
------------------------------------------------------------------------------------------------
С уредени 30 часа на месец нальот на нашите пилоти, политиците и министрите извършват договорено убийство на тези офицери. Ако има и грам справедливост в тази страна, всички минали през министерското кресло на отбраната дебелогъзи пръдльовци, трябва да бъдат набутани в затвора "Белене" до края на живота им. Не само заради този смъртен случай /убийство/, а заради тежка корупция, злоупотреби в особено големи размери, злоупотреби с власт, тенденциозно заплашване на националната сигурност и тоталното съсипване на българската армия. Тези най-малки между нас човечета, нямат място нито в политиката, нито между нас гражданите. Мястото им е в затвор с тежък режим, без право на обжалване.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Моят личен съвет към всички български пилоти е да напуснат редовете на българската армия и да си живеят живота. Живейте момчета, вие го заслужавате! Да не позволяват да ги сапунисват с родолюбие, военен дълг и прочее глупости, които отдавна не означават нищо. Нека се огледат окло себе си и да видят, че около тях и над тях всичко живо краде и лъже. Няма смисъл от саможертва, когато тя не е в сърцата на всички по веригата. Вървете в далечни страни и взимайте по 12 000 долара заплата да пръскате царевица с нови селскостопански самолети, но не умирайте безсмислено за българската ограбена от политици и бандити държава, която не ви цени. Така се случи момчета - нямаме шанс! Тук вече няма и смисъл, освен една - да оцелеем до денят на страшния съд. Ще потрябваме.
А на политиците ще кажа едно - ще дойде и вашия ред. Винаги идва.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!