София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

ПАРИТЕ НА БАРЕКОВ ИДВАЛИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

ТОВА ПРИЗНА РОСЕН ПЕТРОВ
7 годиниПолитика 42 Боряна Райчева

Не напуснах Бареков заради това, че му спряха парите. Напуснах го заради каузата. Това заяви в ефира на Нова телевизия Росен Петров, който напусна България без цензура. Петров усилено отбиваше въпросите за финансирането на Бареков, но все пак уклончиво отговори, че парите са идвали от КТБ и Цветан Василев.

Росен Петров даде яснота и в отношенията му с Николай Бареков. Той призна, че от доста време двамата не си говорят и често възгледите им за посока в политиката се разминават. Например Бареков искал избори през зимата, а Росен Петров бил твърде против това. Въпреки че Петров бил под постоянен стрес откакто е в политиката, той заяви, че не съжалява, че се е присъединил към България без цензура. Не съм нито излъган, нито огорчен, че напускам и дори се радвам, че всичко мина тихо, без скандали и обвинения, заяви Петров. Той беше категоричен, че Бареков няма дясна ръка и дори не е много в течение на нещата, които се случват в партията. Така например Бареков е нямал идея кой е бил под номер 13 в листата в Пловдив, а точно там се получи синдромът 13/13 и в Народното събрание влезе Ана Баракова. Важното е, че в крайна сметка напуснах България без цензура заради каузата, а не заради това, че спря потока на пари към Бареков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!