София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 18 °C Велико Търново 18°C - слаб дъжд Пловдив 23 °C Пловдив 23°C - слаб дъжд Варна 23 °C Варна 23°C - разкъсана облачност Бургас 21 °C Бургас 21°C - слаб дъжд

Нинова: Бойко Рашков трябва да извади доказателства за твърденията срещу Борисов

Коментар на лидера на БСП
6 мПолитика 1244

Бойко Рашков трябва да извади доказателствата за твърденията срещу Борисов. Това заяви пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод разказа на служебния министър на вътрешните работи в ЕвроДикоФ.

Рашков разкри, че Борисов е заплашвал бизнесмен, че близките му ще ядат от месото му

Припомняме, че Рашков заяви, че при него е пристигнал човек, който е разказал как е бил заплашван от експремиера.

"Пристигна при мен един човек, който такива неща ужасяващи ми съобщи, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е казано, че има жена и деца, или пък има семейства, които няма да разберат дали не ядат неговото месо", посочи Рашков.

Пред членове на младежката организация на ГЕРБ Борисов отговори:

„Така като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече, само това не са ми пришили… на филета“. Това в България е правено 44-та година. И тогава дядо ми е бил кмет на едно село, тук до София, са го пребили с тояги и са го убили. И са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър. Същите тези, които са в момента. Радев – издигнат от БСП, Рашков е от БСП, всичките са от БСП. В момента фабрикуват, трябва да направят лъжа. Трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха, защото хората вече не им вярват за тези подслушвания".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!