София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Нойзи след ареста за алкохол: Сглупих сериозно. Ще понеса последствията от действията си

В петък дрегерът отчел 2,12 промила алкохол

13 сКрими 868 Антония Лазарова

Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак“. Това написа в социалните медии журналистът Ивайло Цветков – Нойзи.

Вчера стана ясно, че той е бил арестуван за шофиране след употреба на алкохол. Той беше спрян от полицията около 2 часа след полунощ в четвъртък срещу петък в столичния квартал "Драгалевци". Дрегерът отчел 2,12 промила алкохол.

"Причините и подробностите не са важни - важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте", завърши посланието си Ивайло Цветков - "Нойзи".

Той беше спрян от полицията около 2 часа след полунощ в четвъртък срещу петък в столичния квартал "Драгалевци". Дрегерът отчел 2,12 промила алкохол.

От прокуратурата съобщиха, че тъй като Ивайло Цветков не е осъждан и е съдействал на разследването, е освободен срещу парична гаранция от 15 000 лева. Отнети са му обаче и шофьорската книжка, и автомобила.

СНИМКА: БГНЕС