София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

ОТКРИХА УБИЕЦА НА ЗАКЛАНИТЕ В АВСТРАЛИЯ ДЕЦА

Арестувана е майката на седем от убите осем деца
7 годиниКрими 24 Боряна Райчева

Австралийската полиция е арестувала майката на седем, от общо осемте деца които бяха открити в град Кернс. Полицаите не са разкрили причината за смъртта на децата, предаде ТАСС. Най-малкото дете е било почти тригодишно, а най-голямото, е било тийнейджър. Властите обаче съобщиха, че в къщата, където са намерени телата на жертвите, са били открити и ножове. Тридесет и седем годишната майка на няколко от убитите деца, е била арестувана през нощта по обвинение в убийство и в момента се намира под полицейска охрана в болницата . Вчера, в северната част на страната полицията намерила трупувете на децата, които са били убити брутално с хладно оръжие. Щатската полиция в Куинсленд посочи, че е била повикана на адреса по сигнал за ранена жена. Когато обаче пристигнали, намерили телата на осем деца, които били заклани. Децата са на възраст между 18 месеца и 15 години, като вероятно са били от едно семейство. Няма данни дали жената си е посегнала за да не бъде заподозряна.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!