София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Паргов: Едно е да обещаваш, друго е да управляваш

"Предлагаме по-различна България от тази, в която живеем в момента", категоричен бе лидерът на БСП-София
23 сПолитика 1134 Боян Марков

"4 април е съдбовен ден, в който властта е в ръцете на избирателите. В този ден хората решават бъдещето на България с вота си. Нека излязат и гласуват". Това заяви пред Nova News лидерът на БСП-София Калоян Паргов. 

"Ние от БСП имаме програма за управление на държавата, която предлага промяна на досегашния модел, счупване на статуквото", допълни още той.

"Предлагаме една нова визия и перспектива, с грижа за хората. Една по-различна България от тази, в която живеем в момента", категоричен бе лидерът на БСП-София.

"Хората трябва да изберат на кого да се доверят. Много измамно е усещането, когато се появяват нови и нови субекти и предлагат панацея за всички проблеми. Едно е да обещаваш, друго е да управляваш", смята Паргов

"Някои казват, че това са най-важните избори от 1990 година досега. Според мен всички избори са важни, но предвид пандемията и социално-икономическите последствия от COVID кризата, тези избори са ключови. Те ще определят бъдещето на България оттук нататък. Ето защо трябва да затворим тази страница и да отворим нова – с нови идеи, подходи, с нещо различно, а не още от същото, което ни предлагат управляващите от ГЕРБ", завърши Калоян Паргов. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!