София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Петър Тодоров: Стефан Димитров е бил на банкет на КАТ, организиран от Тенчо Тенев

Стефан Димитров съм го виждал многократно да влиза в сградата на МВР, каза още бившият гл. секретар на МВР

15 дниПолитика 12

Стефан Димитров съм го виждал многократно да влиза в сградата на МВР, може би от края на 2021 година. Това, което правеше впечатление, че спираше кола с характерен номер откъм уличката, която е забранена. В някои случаи съм виждал да влиза през транспортния вход, което не е редно. Виждал съм, че минава, посрещан от шофцора на г-н Рашков. Засичал съм го и пред кабинета на Рашков. 

Не го познавам това лице. Разбрах за имената му след публикации в медиите. Лично не съм запознаван с тези лице, на ги познавам. Виждал съм ги като обитател на тази сграда. Другото, което знам е, че много често бяха в ГДНП при директора - Венцислав Кирчев. Знам, че лицето често е ходело в КАТ-София при Тенчо Тенев многократно. 

Знам, че Стефан Димитров на един семинар на КАТ в СДВР, който се е провел в Хасковско, имало е банкет на КАТ пролетта на 2022 година, е присъствал на масата. За бащата не са категорични. Нещо като Нотариуса в Боровец. Там е бил и Тенчо Тенев като организатор на банкета. 

Снимка: БГНЕС