София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Полицията в София задържа бивш македонски полицай, осъден за убийство

Акцията е била вчера по обяд в кв. "Младост"
9 мЕвроком 331

Полицията в София задържа бивш полицай от Северна Македония, осъден за убийство. Акцията на Главна дирекция "Национална полиция" и СДВР е била вчера по обяд в кв. "Младост", предаде 24 часа.

Игор Спасов е бивш полицай в съседната ни страна. Там е осъден на 14 години затвор за убийство. Укрил се от присъдата и бил издирван и с Интепрол. Оказало се, че живее в апартамент на жена в София.

Игор Спасов е член на отряда "Тигри", който е охранявал бившия премиер на съседката ни Никола Груевски. След победата на Груевски през 2011 година, на сцената се качва 22-годишен младеж - Мартин Нековски, който искал да поздрави лидерът на ВМРО-ДПМНЕ, но е бил изблъскан от Спасов, посочва Дойче Веле.

През 2012 г. Спасов беше осъден на 14 години затвор за убийството на Мартин Несковски.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!