София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Президентът Румен Радев заминава за пограничната зона

В 10.00 часа на 28 август държавният глава ще посети Мадан

На 28 август, събота, президентът Румен Радев ще посети населени места в общини по българо-гръцката граница. Посещенията са по покана на местните власти и на областния управител на област Смолян Стефан Сабрутев, съобщиха от "Дондуков 2"

В 9.00 часа държавният глава ще бъде в Рудозем. Президентът Румен Радев ще бъде посрещнат от кмета на града Румен Пехливанов, след което ще се срещне с ръководството на общината (от 9.20 часа, в сградата на местната власт).

В 10.00 часа държавният глава ще посети Мадан, а от 11.00 часа в село Ерма река, Румен Радев ще участва в отбелязването на празника на населеното място и Деня на миньора. Държавният глава ще отправи приветствие към жителите и гостите на с. Ерма река.

В 12.15 часа Румен Радев ще пристигне в Златоград, а в 12.40 часа ще се срещне с кмета на града Мирослав Янчев и общинското ръководство (в сградата на общината).

По-късно през деня от 16.00 часа президентът ще бъде посрещнат в Неделино от кмета на града Боян Кехайов.

В 17.30 часа държавният глава ще пристигне в с. Смилян, където ще разгледа читалище „Проф. д-р Асен Златаров 1927“ и етнографската сбирка в него.

В 18.25 часа президентът Румен Радев ще посети ГКПП Рудозем-Ксанти.

В 19.30 часа, в село Чепинци, държавният глава ще открие празника на селото под наслов „Минало, настояще и бъдеще“. Държавният глава ще приветства жителите на Чепинци.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!