София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Проф. Мария Пиргова: Целта на Борисов е да не се допусне служебно правителство

По думите й Борисов ще трябва да отстъпи крачка назад, за да избегне служебно правителство
36 сПолитика 2034

Според изявлението на Бойко Борисов, той е готов на различни конфигурации. Той ще търси правителство поне до декември. Основната му цел е да не допусне служебно правителство. На сцената са двама играчи-Борисов и Радев. Ще видим мъдростта и на двамата в какво ще се появи. Сега президентът ще играе основна роля. Борисов ще трябва да отстъпи крачка назад, за да търси възможност да избегне служебно правителство. Това каза проф. Мария Пиргова по БТВ.

Тя допълни: „Явно този лидер на БСП не е за тази партия. Оформи се лидерски стил, на който БСП не може да се поддаде. БСП остана в страни от протестите. Трета грешка е, че БСП не подкрепи Румен Радев.

Слави Трифонов се обърна към младите хора през последните три години. Ние вървим към нов модел, който през следващата година ще стане ясен. За да стигнем към този модел, ще минем през серия избори.  ГЕРБ не можа да намери път към никаква периферия.  Трудно ще се състави правителство. Но мъдрост ще се появи, независимо какво са казали.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!