София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Радослав Бимбалов: Скоро на улицата ще излязат не просто недоволните, но и гладните (ВИДЕО)

Коментар на маркетинговия експерт в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
23 мЕвроком 20724

За премиера Бойко Борисов нещата отиват на лошо след локдауна, но мисля, че сме стигнали дъното на справянето с кризата. Понеже сме първи по смъртност в света, колко по-лошо може да стане и това едва ли ще се промени. В мига, в който видяхме, че ГЕРБ не подават оставка стана ясно, че те се готвят да организират и реализират изборите, за да ги спечелят. Това коментира маркетинговият експерт Радослав Бимбалов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Всички ни изненада гласуването за Велико народно събрание, както и самите депутати. Съвсем се доказа, че това е една пиратка хвърлена в пространството на демокрацията по изключително арогантен начин. Във връзка с това, дали Борисов би могъл да се оттегли, общо взето по средата на локдауна ще се падне горе-долу, понеже се очаква с този локдаун да се натрупа огромно недоволство и вече на улицата да излязат не просто недоволните, но и гладните", допълни Бимбалов.

"Локдауна е пореден популистки ход, с който се опитва да намали броя на недоволните. Тези мерки няма да сработят. Нищо чудно, Борисов да осъзнава, че го чака много тежък период в края на локдауна. И да се опита да се оттегли. Те ни вменяват вина от месеци. Ние сме все виновни. Борисов ходеше с маска най-много до горната му устна. Експертите от великия НОЩ тръгнаха с една паметна реч, тръгнаха с пръчката и забравиха за моркова. И непрекъснато ни обясняват, че ние сме виновни. Вменяването на вина е вече пътека, от която няма връщане назад", коментира той.

"По-добре да повтаряш Живков, отколкото Хитлер. До вчера ни говореха е добре да се излекуваме, за да можем да работим. Държа да кажа, че тези мерки трябваше да се вземат много отдавна. Да вземеш мерки ,значи да се предотвратиш нещо. Сега се опитват да ни замажат очите ни. Глупостта ще я усетим на гърба си. Не случайно Европа взе по-рано мерки, за да може да влезе в коледния цикъл", допълни той.

"Искам да знам как ваксините ще дойдат до нас, как ще се организира ваксинирането. В Гърция вече има такъв план. Не ме интересува бюджета за 2012 година. Той и без това ще се промени. Какъв е планът за ваксините?", каза още Бимбалов.