София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Ресторантьор в Пловдив налетя на бой на емблемата на града Митко, бойкотират го (ВИДЕО)

Според пловдичани Митко е известен с неповторимата си добродушност и отзивчивост
10 чОбщество 1056 Ивана Иванова

Един от любимите пловдивчани – Митко с чорапите беше нападнат и бит в четеъртк в "Капана". По време на спречкването и боя много от намиращите се наоколо хора, предимно от персонала на заведенията наоколо, са се намесили да спрат бруталната агресия, това пишат пловдивски медии.
 
Според запознати, на видеото се разпознава собственик на заведение в "Капана" Yellow dot, което се намира на улица "Христо Дюкмеджиев“. Той е адвокат от София и е на име Ивайло Пенов.
 
Според пловдичани Митко е една от емблемите на града и е известен с неповторимата си добродушност и отзивчивост.
 
"Познавам Митко от няколко години и мога смело да заявя, че от него не съм видял нищо друго освен добро и сърдечно отношение. Умът ми не го побира как може да посегнеш на такава душа. НЕуважаемият адвокат жестоко греши ако си мисли, че може да дойде в нашия град и да напада един от хората, отговорни за неподрпавения чар и духовитост, които Пловдив притежава", пише пловдивчанинът Валентин Котов.

В момента жители на града се организират да бойкотират заведението, чийто собственик е Ивайло Пенов. Пловдивчани отправят и молба да споделят за случката на всичките си приятели и познати,  и също да си закупят чорапи от Митко в знак на солидарност.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!