София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Румен Петков: В листите ни са хора, защитаващи националния и обществения интерес

Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, посочи председателят на АБВ
пропускане
1 чЕвроком 284

„Енергията я има във всички възрастови групи, но близо 1/3 от 35-те кандидати, които сме номинирали, са до 40-годишна възраст. Това ме кара да съм убеден, че сме носители на промяната. Благодаря на тези, които се ангажират с подкрепата си за нашата политика и нашата кампания. Продължаваме да сме притеснени от това, че в кампанията няма да се говори за политика и политически и управленски решения а по-скоро ще бъде фокусирана върху насаждането на страх. Искам да подчертая с голямо удоволствие и респект към нашите кандидати в трите района, че мислите ни излъчват енергия и достойнство, характер". Това заяви председателят на АБВ Румен Петков по време на представянето на листите в 23, 24 и 25 МИР в София. 

"Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, трима лекари, трима юристи, хора, ангажирани с националната сигурност, икономиката и администрирането. Това богатство от личности отразява нуждите на София. Те са носители на това достойнство и тази сила на българския интелект, които са ни правили и трябва да ни правят горди европейци", добави той.

"Сърдечни благодарности изказвам, не защото така се говори в такива случаи, а защото съм убеден и изразявам мнението на мнозина, за ангажимента на доц. Атанас Мангъров. Ако днес нещо липсва на нашето общество, то е реалният анализ на ситуацията и предоставяне на необходимата информация на гражданите, за да могат те да направят своята оценка на действията и бездействията на институциите в национален, европейски и световен мащаб“., посочи Петков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!