София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Сашо Диков: Управляващите продължават да ни се гаврят и са напълно прави (ВИДЕО)

Водещият на "ЕвроДикоФ" коментира поведението на Борисов в църквата във Варна
36 сПолитика 2243 Боян Марков

"Това, което мога да кажа, че с това си теарто Цвета Караянчева оправдава нещо, което каза по неин адрес Бойко Борисов". Това заяви в ефира на "Делници" водещият на "ЕвроДикоФ" Сашо Диков. 

"Тези хора наистина, не без основание, ни смятат за 180% дебили. Отвратителен, никакъв материал", допълни още той.

"Продължават да ни се гаврят,  да ни се подиграват, да ни се изплюват и изхрачват в лицето и са напълно прави", смята журналистът.

"Спирачните механизми работят изцялот в полза на управляващите. Те ще продължават в този стил да се подиграват", изрази своето възмущение Диков.

"Бойко Борисов отива в една църква във Варна, но преди влизането му се случва нещо доста неприятно. На мен ми е интересно в кои медии това се е чуло и видяло, но тук ще се чуе и ще се види. Гледайте изражението на Борисов. Като някакъв кокошкар, който гледа да се сгъне, да се свие по-бързо", категоричен бе водещият на "ЕвроДикоФ".

"Не може, просто не може. Не може по този унизителен начин да се държиш, не е възможно да се озърташ като някакъв крадец. Много ми е интересно нещо дали са пуснали големите телевизии. Тъжно е и тъпо", завърши Сашо Диков.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!