София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

СДЕЛКА ЗА МИЛИАРДИ: Тръмп купува "Двореца на Путин"

По информация на RT
1 мПолитика 3238

Шампанско на масата, гледка към Черно море и дори подводна дискотека - така би изглеждал „Тръмп Палас Геленджик“, новият курорт на Доналд Тръмп в Русия.

От години американски медии твърдят, че бившият президент на САЩ има неосъществена мечта да има собствен хотел в Русия. За плана на Тръмп да построи хотел в Москва са написани множество статии. Сега изглежда, че ще бъде реализиран, но на друго място в по-топлите части, като Краснодарския край.

Информацията, идваща оттам, казва, че Тръмп е хвърлил око на дадено място и че подготвя предложение за покупка. Това е място в близост до туристическия град Геленджик на брега на Черно море. Имотът, който Тръмп планира, сега е собственост на руския милиардер Аркадий Ротенберг и има недовършена сграда с 50 стаи и огромни градини. Точно така за Тръмп, който искаше мястото да има място за голф игрище с 18 дупки. Имотът е бил известен преди като "Дворецът на Путин", но така и не е завършен.„Беше странно. Той дори говори за закупуването на имота до 1 април, което е твърде рано", каза местен агент по недвижими имоти пред RT, като пожела да бъде анонимен.

Слуховете говорят, че Тръмп се е влюбил в благоприятния данък, който начислява Русия, както и в политическата стабилност за разлика от Америка.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!