София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Слави Трифонов за партиите: Искат постове, но ги превръщаме в по-важни, отколкото са (ВИДЕО)

Председателят на "Има такъв народ" публикува видео във Фейсбук
44 сПолитика 1401 Ивана Иванова

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува видео във Фейсбук, в което отговаря на актуални въпроси.

Първо той отговори за здравословното си състояние, както и на въпроса защо не е в публичното пространство и защо не води предаването си в телевизията 7/8.

"Аз не се показвам, защото изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам. Това да се показваш всеки ден изисква огромни усилия, не можеш да се покажеш като нормалните хора. Дори и в телевизия 7/8 водих предаване всеки ден", допълни Слави Трифонов.

Председателят на "Има такъв народ" коментира и номинацията на Николай Василев, който беше бивш министър в НДСВ. "Той е много кадърен и честен човек. Не е слабост, че оттеглихме кандидатурата, просто се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо непочтено, с което няма проблем, има и други хора, които да поемат тази отговорна роля".

"Аз знам какво искат другите партии - те искат постове. Колкото и да говорят, че не искат, аз знам какво искат. Николай Василев имал общо със старото, предлагаме Пламен Николов, той пък нямал опит. Цялото им поведение е такова, но мисля, че ги превръщаме в по-важни отколкото са", допълни Слави Трифонов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!